คณะศิลป์ฯ มธ. จัดงานสัมมนาระดับนานาชาติ 'Thammasat International Symposium on Language and Linguistics 2011', ๒๓ ก.ย.๕๔
The Department of Linguistics, Faculty of Liberal Arts, Thammasat University, has the pleasure to make the third announcement of the Thammasat International Symposium on Language and Linguistics 2011 (TISLL 2011) to be held on between 8am and 4.40pm on 23 September 2011 at the Faculty of Liberal Arts building, Thammasat Univesity, Prachan campus.

Attendance is free and all are welcome. Delegates will receive a free symposium booklet and free snack and refreshment. Please click the appropriate link for more details. We look forward to seeing you soon.

รายละเอียดการสัมมนา

แหล่งที่มา : คณะศิลปศาสตร์
วันที่ลงข่าว : 2011-08-31 14:33:47